Beginnerscursussen

Geronimo verwelkomt graag aspirant leden. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u één van onze cursussen volgen.
Na de cursus kunt u lid worden om verder te kunnen blijven schieten bij de club en mee te doen aan activiteiten.


Cursus 1. Recurve schieten

Deze bestaat uit 10 lessen van een uur en wordt twee keer per jaar georganiseerd, in het voor en najaar. Een groep bestaat uit maximaal 8 cursisten. Voor de cursus hoeft u zelf geen materiaal te hebben, huur van boog, pijlen en andere attributen zijn in de prijs van de cursus inbegrepen.

Prijzen beginnerscursus Recurve
Jeugd, 12 t/m 17 jaar €80,00
Studenten €80,00
Volwassenen, v.a. 18 jaar €100,00

Wanneer?

Er zijn meerdere beginnerscursussen per jaar; Die beginnen op de laatste vrijdag van september of op de 3e vrijdag van januari.

Voor elke cursus is er ruimte voor 8 schutters, de selectie gebeurt op volgorde van aanmelding.
Er is geen mogelijkheid voor privé lessen.

Les schema

De 10 lessen worden gegeven op de vrijdag (elke week, voor 10 weken) van 19.00 tot 20.00 uur, en van 20.15 tot 21.15 uur.
De lessen beginnen precies op de start tijd, graag willen we dan beginnen met de les, kom dus iets eerder om je boog alvast te pakken.


Cursus 2. Traditioneel schieten

De cursus Traditioneel schieten (met houten boog zonder richtmiddelen) bestaat uit 3 lessen van twee uur en wordt één keer per jaar georganiseerd en wel in juni. De groep bestaat uit maximaal 5 cursisten.

Prijzen beginnerscursus Traditioneel
Jeugd, 12 t/m 17 jaar €40,00
Studenten €40,00
Volwassenen, v.a. 18 jaar €50,00

Ook voor deze cursus hoeft u niets mee te nemen.
Wilt u na deze cursus toch recurve gaan schieten dan kunt u 5 extra lessen recurve volgen.


Aanmelden?

U kunt zich aanmelden via dit formulier op de website. Daar moet u onder andere uw naam, adres, telefoonnummer en email invullen, en kiezen aan welke beginnerscursus u mee wilt doen. Om de inschrijving definitief te maken moet u de helft van het cursus geld overmaken naar de Geronimorekening. Tijdens de cursus krijgt u alle materiaal van de club, wel is het handig strakke kleding aan te doen en makkelijke loop schoenen. Neem contact op met de secretaris voor meer informatie.