Welkom op onze site

Welkom op onze site

Leuk dat je ons bezoekt. Je treft hier informatie aan over de handboogsport en in het bijzonder hoe dat is bij de Seijster Handboog Schutterij Geronimo in Zeist. Naast deze site hebben we ook een facebookpagina met allerlei informatie over ledenactiviteiten. We zijn sinds een paar weken bezig met de wintercompetitie. de standen, het verloop en de gemiddelden staat verderop op de site.

Hiervoor graag snel opgeven!

Voor de leden is er een speciale pagina met verenigingsinformatie. Je wachtwoord kan je opvragen via de secretaris. Bij de NHB kan je tevens een eigen account aanmaken op mijn.handboogsport.nl. Hierop kan je je je eigen vorderingen volgen en zorgen dat je niets mist op allerlei handboogsport gebied.

Mocht zowel de website als de SHS Geronimo facebookpagina je nieuwsgierigheid / belangstelling in het boogschieten aangewakkerd hebben, dan nodig ik je uit om eens te komen kijken op één van onze schietavonden of op de zondagmiddag. Graag vooraf even contact opnemen met de secretaris. De tijden staan verderop onder het kopje “openingstijden” op deze site.

We hopen je dan ook gauw te verwelkomen als toeschouwer, cursist of nieuw lid. Al is het wel belangrijk om te vermelden dat de beginnerscursus voor het komende voorjaar al vol zit. Wil je meedoen? Middels een mailtje naar de secretaris zetten we je op de wachtlijst.

Mensen die al geschoten hebben bij een andere club of aantoonbaar een beginnerscursus hebben gevolgd, kunnen direct lid worden. We zal er dan een afspraak gemaakt moeten worden om dit bij het voorschieten te tonen. Let wel op de openingstijden. Je kan al komen schieten vanaf de leeftijd van 12 jaar.mailto:voorzitter@shs-geronimo.nl

We wensen je veel leesplezier op deze site en op de facebookpagina. Veel foto’s en nieuwtjes worden via de facebookpagina gedeeld.

Namens het bestuur,

Wout van de Brug

voorzitter